dimecres, 5 de desembre del 2012

Nepal: despedia coreanuu

Bueno ara si que feia dies que no comentava!ja ni recordo que es la ultima entrada!
Pero la cosa va anar que alla a la guest house de cop i volta ens vam trobar amb una taula asentats amb tot de cervezes a sobre la taula!quan tothom va marxar ens vam adonar que era perque al andema marxavan casi tots els que estavan asentats aquella taula! menys jo en lee.. i la jessica la noia francesa!
 Nosaltres ja portavam alla 6 dies tot i ser un poble que la gent es sol quedar dos o tres dies maxim..ami em va agradar molt els dies aqui..pero ja comensava a ser una mica monotun el dia dia! L'andema al mati vam decidir amb en Lee que nosaltres tanbe marxavam! en Lee cap a Lumbini per entrar a la India, i jo cap a katmandu aiam si consegia adelantar el visat!
La veritat aixo dels visats es una merda força grosa i rodona! a la cua de la embaixada de la india nomes sents la gent dir que problemes i histories..i tu alla al mig que no enteres!Me agut de quedar uns dies per el tema visat, e aprofitat per visitar els voltants de kathmandu







La veritat esque aquets tres dies han set moooolt aburrits, en part tanbe perque anava sol..tot i trobarme una noia de suiza que vaig coneixer baixan una montanya de pokhara..es molt aburrit aixo dels temples..avui i pensava i es podria comparar..amb un dia sencer de compres a barcelona! Realment no fots res, nomes caminar..pero noser perque pero acabes rebentat!ple de merda fins a dalt! et sents ben brut!
Aquets dies per altre banda a anat be tambe per agafar el fil aixo de hanar amb bus local! i esque s'ha de apendre si o si..un exemple es anar de thamel a bakhtapor val unes 1000 rupies..negociant 700rupies caminant una mica..i agafant un bus ma costat nomes 50 rupies!i mas de lo mismo a tots els temples!I la veritat no es nomes per el estalvi..pots parlar amb gent local, i realment avegades els enjeges rapid quan diuen si  necesites ajuda perque sembla que tots volen els teus diners..pero avui s'ha demostrat un que nomes ens volia ajudar!
Despres tornant una dona amb la seva filla ens a acompanyat un tros fins trobar el cami de tornada..realment son molt amabless! tanbe nia algun de mal parit.
Per cert que no us e dit avui anava amb un noi Corea que parla el angles forsa igual que jo..per tant teniem uns problemes forsa serios per comunicar-nos, pero com sempre  no pasa res! de una manera o altre acabem entengen que volem dir!
Avui casi casi lo millor del dia a set a la hora de esmorzar...estavam buscan un lloc barato..i veig un home amb el carru de vendre fruites..i veig que menjava alguu, que feia moolt bona pinta! lie demanat on u havia comprat allo?i em diu aqui al costat...(haviem acabat de passar pel costat) un altre carru que feien aixins com uns creps al mateix carrer! ara ALTANTO amb la recepta! agafeu paper i boli: a agfat com una bola de aquestes de massa de pizza, a fet un furat amb el dit i a dins a posat un grapadet de patata...a tancat la bola amb la patata a dins!
a comensat a fer com una massa de pizza amb el rodillu! un cop fet la massa la ficat a laa planxa rollu crep! un cop dauradeta la apartat..i a fet com una truita..
Quant la truita ja estava casi feta a ficat la crep sobre la truita! i a quedat enganxada truita i crep! despres a posat lo que solen posar amb un kebap molts tipus de enciams, uns talls de tomata.
I ara be quan le cagat ma demanat spicy? i dic si un mica..po noser que te aqui per una mica..ue passat malament i tot picava un PILOO! pero sense picant allo deuria ser tremendooo!dema al mati i tornu!
Buenoo vaa dema arribu a la India per cert! que ja tinc ganes de canviar de paiis! va arribaderchiiii dema quan arribi a la India penjare Fotos i les primeres sensacions!pude surtu amb una escombra a les mans!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada